pondělí 26. dubna 2010

Road trip po francouzku

Vážení a milí, tak nasedám do tyrkysově modrého minivanu a vyrážím na road trip se dvěma francouzskými děvčaty, Bénédicte a Julie. Minivan jsme pojmenovaly Mukcaka, indiánsky žába:-))), teda byl to nápad holek, prostě ti Francouzi jsou s těma žábama nějak víc sspojení či co:-). Takže opouštím Fanny Bay pravděpodobně nadobro (ale nikdy neříkej nikdy) a míříme na sever Vancouver Island, dnešním cílem je Strathcona Provincial Park, kde pracuje náš kamarád Mark z Irska, co dělal na Mount Washington kurs na Ski Instruktora, tak jsme se ho rozhodly navštívit. Cestou se zastavíme v Courtenay zakoupit nějaké důležité náležitosti a hurá za dobrodružstvím. Minivan je upraven k pohodlnému spaní, vaření, kempování, zkrátka, bude to asi žůžo:-). Prý je medvědoodolný, tak uvidíme.

Jo, včera jsem se dozvěděla, že v Courtenay chodila do školy Pamela Anderson a Kim Catrall, tož je to přece jen slavné městečko, ne? Voda z Fanny Bay se pila na olympiádě, takže jsme byli po celou dobu v dobrých rukou. Jo, včera jsme si s Julie udělaly plavbu na kanoi v zálivu u farmy, moc super to bylo, potkaly jsme po cestě několik tuleňů, plavali ve vodě a vykukovali na nás.

Martina už konečně opustila Kanadu, takže od nyynějška se naše cesty rozdělily. Doufám, že doletěla v pohodě domů.

Naší cílem je tento týden v sobotu dojet do severního přístavu na ostrově, Port Hardy a tam nasednout na trajekt, který nás zaveze do města Prince Rupert někde na severu Kanady a odtamtud uvidíme:-))). OPlavba trvá 20 hodin a je to přes noc.

Tož to je ode mě prozatím vše..

Žádné komentáře:

Okomentovat